TAGG TV është platformë televizive që funksionon përmes lidhjes tuaj të internetit.

Gjithçka ju duhet është Smart TV (Samsung, LG, Sony), MAG STB ose Android Box ./

./ për tu lidhur me platformën tonë FALAS për 24H

 • 1 MUAJ
 • € 14.99
 • 500 kanale SHQIP
 • Kualitet – SD, HD dhe FHD
 • 4500 kanale tjera boterore
 • 50 Radio
 • 2000+ VOD
 • Abonohu
 • 3 MUAJ
 • € 39.99
 • 500 kanale SHQIP
 • Kualitet – SD, HD dhe FHD
 • 4500 kanale tjera boterore
 • 50 Radio
 • 2000+ VOD
 • Abonohu
 • 6 MUAJ
 • € 64.99
 • 500 kanale SHQIP
 • Kualitet – SD, HD dhe FHD
 • 4500 kanale tjera boterore
 • 50 Radio
 • 2000+ VOD
 • Abonohu
 • 1 VIT
 • 139.99 / 99.99
 • 500 kanale SHQIP
 • Kualitet – SD, HD dhe FHD
 • 4500 kanale tjera boterore
 • 50 Radio
 • 2000+ VOD
 • Abonohu
 • 2 VITE
 • € 189.99
 • 500 kanale SHQIP
 • Kualitet – SD, HD dhe FHD
 • 4500 kanale tjera boterore
 • 50 Radio
 • 2000+ VOD
 • Abonohu